Even voorstellen

Ik ben Kristien Dirven, eigenaar van Hondenschool Koekelberg, een kleinschalige hondenschool, ontstaan uit een jarenlange passie voor honden. In 2007 heb ik de opleidingen ‘Algemene Vorming’ en “Omgang Hond’ gedaan bij de Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -Opleiding. Deze leiden op tot Kynologisch Instructeur. Na enkele stages bij andere hondenscholen heb ik besloten mijn eigen hondenschool te beginnen. Inmiddels heb ik, na 10 jaren groepslessen gegeven te hebben, besloten uitsluitend nog 1-op-1 te werken.

Door het volgen van diverse lezingen, workshops en seminars van gerenommeerde professionals in de hondenwereld houd ik mijn kennis op het gebied van hondengedrag, het werken met honden en eigenlijk alles wat met honden te maken heeft op peil en up to date. Het is echt mijn passie om mensen te helpen om hun hond te leren begrijpen en zo het allerbeste uit de relatie met hun hond te halen.

In september 2018 heb ik de opleiding tot hondengedragsbegeleider (specialisatie probleemgedrag) afgerond bij de De Bolster Academy van Geert De Bolster, bekend van de Connectiemethode.