Hondenschool Breda

Op zoek naar een hondenschool in Breda? Een puppie in huis waarmee je op puppycursus wil gaan? Dan is Hondenschool Koekelberg het juiste adres voor Hondenschool Breda puppycursus!
Mijn naam? Kristien Dirven:

Bij Hondenschool Koekelberg zijn alle rassen welkom; labrador, Jack Russell, golden retriever, cane corso, teckel, ze gaan allemaal naar de hondenschool!

Ook een hondentraining voor je labradoodle, yorkshire terrier, border collie, tibetaanse terrier, ridgeback, weimaraner, vizsla, Duitse herder, Tervuurse herder, Mechelse herder, Hollandse herder, Picardische herder, cocker spaniel, ze zijn allemaal welkom op Hondenschool Koekelberg in Ulvenhout!

En komt het baasje niet uit Breda maar uit Ulvenhout, Strijbeek, Oosterhout, Etten-Leur, Chaam of misschien wel België? Geen probleem! Van de cursus zijn 2 lessen zijn bij jullie in huis, 2 lessen bij ons op de hondenschool. Maar losse lessen zijn ook mogelijk.

Waarom met je hond naar de hondenschool? Je wilt graag kunnen genieten van het hebben van een hond! Dus niet een hond met probleemgedrag of een hond die je niet begrijpt. Of een hond die het niet naar zijn zin lijkt te hebben in jouw gezin. Je wilt graag zorgeloos kunnen wandelen met je hond en je hond ook als het nodig is alleen thuis kunnen laten. Als je hond andere honden tegenkomt wil je niet dat dat altijd een probleem is. Het is fijn dat je hond ook met andere honden kan spelen en ravotten en dat hij sociaal is naar andere honden en mensen.

Uiteraard hebben alle rassen verschillende kenmerken en is nu eenmaal sommig gedrag de aard van het beestje of….van het baasje! Samen met jou kijken we naar de beste methode en oplossing zodat jij en je hond een goede relatie kunnen opbouwen samen op basis van wederzijds vertrouwen en respect.

Is je interesse gewekt? Neem dan zeker contact met ons op door op deze link te klikken of door onderstaand formulier in te vullen!

CONTACTFORMULIER